Aste “priitahtlikud pritsimehed” seni veel karistuseta (5)

Astes ööl vastu reedet juhtunud traagilise tuleõnnetuse ajal raskendasid päästjate tööd joobes ja agressiivsed isikud, kelle arvates tegutsesid päästjad liialt aeglaselt ja oskamatult. Eilse seisuga nende suhtes veel menetlust alustatud ei oldud.

Küsimusele, miks politsei ei pööranud tähelepanu majast päästetud kahe alaealise tüdruku võimalikule joobeseisundile, vastas politsei pressiesindaja Kaja Grak, et Aste tulekahjuga seoses kutsuti politsei sinna selleks, et osutada abi päästjatele ning hoida sündmuskohast eemal neid inimesi, kes kippusid päästetöödel päästjaid segama.

“Päästetute tervislikku seisundit politsei ei kontrollinud, sest esmatähtis oli see, et abivajajatele abi saaks osutatud ja et päästjad oma tööd häirimatult teha saaks,“ selgitas Grak Saarte Häälele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 602 korda, sh täna 1)