Risto Paiste, Taniel Vares ja Silja avaldasid uued lood (1)

Foto: Raul Vinni

Foto: Raul Vinni

Viimaste kuude jooksul on avaldanud oma lugusid saarlastest lauljad Silja, Risto Paiste ja Taniel Vares (fotol).

Silja lugu “Kui on öeldud jah” on laulja oma eluga tihedalt seotud. Laul valmis päev pärast tema pulmi. Silja sõnul käibki lugude kirjutamine nii. “See käib viie minutiga. Kui laul tuleb, siis ta tuleb.” Lugu valmis Silja ja Lauri Lembineni (Lenny LaVida) koostöös. “See on meil juba kolmas koos tehtud lugu. Koostöö klapib meil väga hästi,” märkis Silja. Laulja sõnul on lähitulevikus oodata ka neljandat koostöölugu.

Selle aasta “Eesti otsib superstaari” saate üks finalistidest Risto Paiste tegi oma debüütsingli “Joosta võid mu poole”. Viisi kirjutas Peeter Kaljuste ja sõnade autor on Stina Märtson. Paiste sõnul on loo tagasiside positiivne olnud. “Tunne on hea. Nüüd on algus tehtud ja siit jääb ainult üle edasi liikuda,” ütles ta.

Taniel Varesel valmis hiljuti lugu “Enam haiget ta ei saa”. Laulu sõnad kirjutas Kersti Kuusk ja viis on Varese oma looming. Varese sõnul laulab ta vaid neid laule, mille loomisega ta ise seotud on. Kuigi “Enam haiget ta ei saa” sõnade autor ei ole Taniel Vares, on lootust, et juuli keskel kuuleb täielikult tema enda loodud uut suvelaulu.

Johanna Kuusk

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 593 korda, sh täna 1)