Rannavolles naistele siiski hõbe (FOTOD)

HÕBE: Vaatamata võitlusele kuni viimase pallini tuli Kaia ja Kadi (seljaga) Mägil leppida hõbedaga.  Foto Raul Vinni

HÕBE: Vaatamata võitlusele kuni viimase pallini tuli Kaia ja Kadi (seljaga) Mägil leppida hõbedaga.
Foto Raul Vinni

Saarte mängudel Jerseyl alles  finaalis oma ainsa kaotuse saanud rannavõrkpallurid Kadi ja Kaia Mägi tunnistasid Kaimani saare naiste Stefania Gandolfi ja Jessica Wolfendeni paremust.

„Oleme väga pettunud,“ kurtis Kadi Mägi. „Me ei oleks tohtinud seda mängu kaotada, sest see oli meie mäng. Kaimani tüdrukuid me kergelt ei võtnud, sest nad võitsid hommikul Menorcat ja oli teada, et nad on heas hoos. Tulime pingevabalt, sest hommikul oli väga raske poolfinaal.“

Saarlannad alustasid esimest geimi kehvalt, sest jäid kaotusseisu 0:6 ja 2:10. Siis saadi enda mängumootor käima ja viigistati 10:10. Geim siiski kaotati 21:23. Teises võeti mänguohjad ise enda kätte ning juhiti 11:7, 15:11 ja 19:17, kuid ikkagi kaotati 19:21.

„Nad mängisid kaitses väga hästi, aga me olime ise kehvad,“ tõdes Kadi Mägi. „Pärast poolfinaali võitu olid medalid kaelas ja mõtlesime, et oleme sellegagi rahul, aga oleks pidanud ise selle finaalivõidu võtma.“

Fotod Raul Vinni

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 499 korda, sh täna 1)