Jalgpallurid said lõpuks võidu

KÜBARATRIKK:Saarlaste kõik kolm väravat lõi Margus Rajaver  (kollases). Foto Raul Vinni

KÜBARATRIKK:Saarlaste kõik kolm väravat lõi Margus Rajaver (kollases). Foto Raul Vinni

Jerseyl toimuvad Saarte mängud lõppesid jalgpalluritele võiduga, kui 13.-14. koha mängus alistati Gotland 3:2.

Saaremaa koondise peatreener Pelle Pohlak ütles, et mõlemad võistkonnad olid kolm mängu kaotanud ja soovisid seda mängu võita, et minna positiivse emotsiooni pealt koju.

Kohtumist alustasid paremini rootslased, kes lõid kohe mitu teravat olukorda ja olid väravale lähedal. Tasapisi käivitus ka saarlaste mängumootor, loodi ohtlikke olukordi ja Margus Rajaveri kahest väravast mindi puhkama 2:0 eduseisul. Ja kui Rajaver vormistas kohe teise poolaja algul kübaratriki tundus, et mäng on tehtud.

Paraku rünnati uljalt edasi ja kaitse jäeti unarusse ning vastased lõid kaks väravat tagasi. „Eduseisus jäime ise natuke pehmeks,“ tunnistas Pelle Pohlak. „Tegelikult oli vaja taga pall käima panna ja lasta vastasel natuke joosta. Meie tahtsime ikka rünnata ja rünnata, tahtsime end välja elada ja jalgpalli nautida, mitte ei hakanud mängu tapma.“

Pohlaku sõnul on seekord saavutatud 13. koht mingil määral pettumus, kuid mängud olid võrdsed. „Arvan, et kuuenda ja neljateistkümnenda satsi vahe on väga väike,“ märkis ta.

„Kõigis neljas mängus olid meil head momendid ja vastasel ka head momendid, ehk siis kõigis oleks võinud võit minna mõlemale poolele. Täna samamoodi, oleks meil olnud vähem õnne oleks võinud vastased juhtida. Kui alagrupis oleks meie vastastel olnud vähem õnne, oleks seisud võinud olla vastupidi.“

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 273 korda, sh täna 1)