FOTOD: Roomassaarde saabusid Briti Kuningliku Mereväe laevad

IMG_8780

 

Reedel külastasid Kuressaaret Briti Kuningliku Mereväe esindajad koos asesaadik Kathryn Lindsay ja kaitseatašee kolonelleitnant Nicholas Sawyeriga. Suurbritannia mereväe alused väisavad Saaremaad Balti õppetuuri raames.

Roomassaares maabus 4 Briti mereväe alust kokku 80 meeskonnaliikmega. HMS (Her Majesty’s Ship) Biter, HMS Pursuer, HMS Explorer ja HMS Trumpeter on üle 20 meetri pikad patrull-laevad süvisega 1,8 meetrit. Iga laeva pardal on viis meeskonnaliiget, kes teenivad kuninglikus mereväes ning 15 ohvitseri kadetti.

Tuuri näol on tegu igasuvise kahenädalase õppereisiga. Eestis viibivad patrull-laevad esimest korda, hiljem suundutakse Soome ja Rootsi.

Fotod: Irina Mägi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 482 korda, sh täna 1)