Inimröövel taas kohtukulli küüsis (1)

Eile oli Kuressaare kohtumajas kohtu ees Ann Särel, kellele mõisteti samas saalis eelmise aasta märtsis aasta ja kaheksa kuud vangistust tingimisi kahe aastase katseajaga. Süüks pandi talle tuttava naise autopagasiruumi toppimist ja metsa sõidutamist.

Toona lubas Särel, et midagi taolist enam ei juhtu, sest ta ei taha, et tal käed raudu pannakse. Tegelikult ei pandud tal käsi raudu seegi kord ning väikelapse töötu ema jalutas kohtusaalist vabalt minema. Prokurör taotles talle kaks aastast vangistust, mis veel mitte jõustunud kohtuotsuse järgi asendati aga 730 tunni ühiskasuliku tööga, mida Särelil on kriminaalhooldaja järelevalve all aega teha kaks aastat. Lisaks peab ta tasuma 585 eurot sunniraha ja 168 eurot kaitsjatasusid riigituludesse.

Ann Särelit süüdistati selles, et 12. aprilli õhtul juhtis ta alkoholijoobes olles Lääne-Saare vallas Sõmera–Kärla–Uduvere teel sõiduautot BMW. Samuti puudus tal vastava kategooria juhtimistunnistus. Autoroolis ja juhiloata tabati ta ka eelmise aasta 13. septembril ja tänavu 8. mail. Siis karistati Särelit väärteokorras.

Energiline naine jõudis lisaks lubadeta autojuhtimisele lõhkuda 16. mail Kuressaares Lootsi tänaval elamu akna ja majja sisse tungida. Kuna ta asendas lõhutud aknaklaasi uuega, siis selles juhtumis Särelile tsiviilhagi ei esitatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 462 korda, sh täna 1)