Muhu etüüdid Tornikohvikus

Emotional landscapes_Saaremaa_A3_trykkiAlisa Jakobi maalinäitus “Emotsionaalsed maastikud, vol. 3” Kuressaare linnuse Tornikohvikus koosneb peamiselt Muhu saare loodusest ja atmosfäärist inspireeritud etüüdidest.

Kunstnik kujutab lõuenditel maastikke, mis projitseerivad autori tundeelu. Teoste valmimisel on autor soovinud kõrvale jätta reaalsuse ja lasknud fantaasial end haarata. Lõuendile jõuavad salapärased kujundid ja varjud, mis on tekkinud veidi juhusliku pintslitöö käigus. Sellest tingitult on näituse nimi “Emotsionaalsed maastikud”.

Alisa Jakobi on sündinud 1981. aastal, lõpetanud Eesti kunstiakadeemia graafilise disaini erialal ja kaitsnud Tallinna ülikoolis magistrikraadi kunstiõpetuse erialal. Jakobi tegutseb kunstniku, graafilise disaineri ja kunstiõpetajana.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 84 korda, sh täna 1)