Rannavolles naised võidulainel (2)

KARTSID: Saaremaa rannavolle naiskond tunnistab, et Kaimani esindust (roosas) nad kartsid. Kuid võit tuli siiski.  Foto Raul Vinni

KARTSID: Saaremaa rannavolle naiskond tunnistab, et Kaimani esindust (roosas) nad kartsid. Kuid võit tuli siiski. Foto Raul Vinni

Saarte mängudel jätkasid rannavollenaised Kadi ja Kaia Mägi võidukalt, kui alistati Bermuda 2:0 (21:17, 21:14).

„Eilse mänguga oleme rahul, sest Kaimanit me kartsime, kuna nad olid eelmine kord finaalis,“ rääkis Kadi Mägi. „Suutsime end kokku võtta, kuigi algus oli veidi rabe ja närv oli sees, tulid mõned rumalad vead ka. Tänase mänguga rahul pole, me eksisime ise jube palju ja oleks pidanud kindlamalt võitma.“

Kadi Mägi sõnul on vaja juurde panna eeskätt servis. „Seda me ei julge panna,“ tunnistas ta. „Kui me tahame Menorca vastu saada, siis tuleb just siin juurde panna, et kolmapäeva hommikul positiivne tulemus saada.“

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 412 korda, sh täna 1)