Jalgpallurid kaotasid viimaste minutite väravatest (FOTOD)

VÄRAV: Hetk tagasi löödi pall esimest korda Roland Küti selja taha.  Foto Raul Vinni

VÄRAV: Hetk tagasi löödi pall esimest korda Roland Küti selja taha. Foto Raul Vinni

Jerseyl toimuvatel Saarte mängudel kaotas Saaremaa jalgpallikoondis alagrupi esimeses kohtumises Ahvenamaale 90.+3 löödud väravast 1:2.

Kohtumise esimene poolaeg kulges kompromissitus võitluses, kus Ahvenamaa mehed kontrollisid küll pisut enam palli, kuid ka saarlased tegutsesid ohtlikult. Ja nii teenis 45. minutil ründaja Maarek Suursaar penalti, mille Elari Valmas ka realiseeris.

Teist poolaega alustasid aktiivsemalt rootslased ja saarlaste värava all tekkis ridamisi ohtlikke olukordi. 58. minutil teenisid Ahvenamaa mehed nurgalöögi ja lõid 1:1.

Seejärel said oma mängu käima ka saarlased ja võimalus skoori teha oli mitmel mehel. Vahetult enne Ahvenamaa võiduväravat oli supervõimalus Saaremaa juhtima viia Sander Lahel, kuid ründaja lõi väravast mööda.

„Kahju, et mäng nii läks,“ kurtis abitreener Maikko Mõlder. „Mehed olid ülekeskendunud ja noored poisid põlesid läbi. Hetk enne vastaste võiduväravat oli meil endal suurepärane olukord ja Sander oleks pidanud selle ära lööma. Poisid elavad seda kaotust raskelt üle.“

Fotod Raul Vinni

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 337 korda, sh täna 1)