Gibraltari alistanud korvpallurid said olulise võidu

ALLES ESIMENE: Treener Marko Ool tuletab pärast võitu meelde, et see oli alles algus. Foto Raul Vinni

ALLES ESIMENE: Treener Marko Ool tuletab pärast võitu meelde, et see oli alles algus. Foto Raul Vinni

Jerseyl toimuvatel Saarte mängudel tuli Saaremaa meeste korvpallikoondisel kohtuda kohe alagrupiturniiri esimeses kohtumises Gibraltariga. Tegu oli ülitähtsa mänguga, sest võitja tagab suure tõenäosusega koha finaalis. Meie mehed olid paremad 84:64.

Meeskonna peatreener Marko Ool lõi käed kokku ja oli ülimalt rahul. „Pinged olid ka natuke peal, tahtsime seda mängu väga võita,“ lausus ta. „Tegelikult oli see esimene mäng ja üks võit ei tähenda veel midagi. Pruugib järgmine või ülejärgmine mäng kaotada ja kõik on läinud. Me peame olema väga keskendunud ja samamoodi jätkama.“

Saaremaa võitis poolaja 39:33, kusjuures suurim eduseis oli 34:21. Teise poolaja algul vahendas Gibraltar kaotusseisu 41:42-le. „Nende maa-ala kaitse muutis meie rütmi ja võttis hoo maha,“ märkis Marko Ool. „Õnneks tabasime paar kolmest, saime hoo üles ja nad võtsid selle kaitseformatsiooni maha. Tulime sellest mõõnast välja.“

Marko Ool tõdes, et meeskond on päris heas konditsioonis. „Oleme kaks ja pool kuud päris usinalt trenni teinud ja füüsiliselt oleme paremas konditsioonis, kui esiliiga hooajal,“ tõdes ta.

Samas lisas peatreener, et ka Mario Paistega on kõik korras. „Ta on meiega mänginud ja tema võtab lennult,“ kiitis treener oma liidrit. „Kartsin seda kuidas ta vigastusest välja tuleb, aga mõõnaperioodil võttis need asjad enda peale ja sai väga hästi hakkama.“

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 377 korda, sh täna 1)