Kuressaare rand saab treeningpargi (4)

Kuressaare supelranda rajatakse juunikuu lõpuks treeningpark. 

Treeningpargi rajamise idee taga on Kuressaare linnavolikogu liige Leet Rauno Lember, kelle sõnul on paljudes mereäärsetes kuurortlinnades rannaaladel ja promenaadidel treenimisvõimalused olemas. Niisiis tekkis mõte, et ka Kuressaare supelranda oleks üht treeningparki vaja. “Samuti näitas huvi üles street workout´i (füüsiline tegevus avalikes parkides ja kohtades) harrastav huvigrupp,” lisas Lember.

Parki aitas komplekteerida Rando Oder, kes ka ise street workout´iga tegeleb, eskiisi autor on Elari Murd. Treeningpargi juurde tuleb ka ilmastikukindel stend. «Seal on ette näidatud harjutused teadlikuks treeninguks,» selgitas Leet Rauno Lember.

Treeningpargi rajamise kulud kandis Kuressaare linnavalitsus, hinnaks kujunes 5795 eurot koos käibemaksuga. Treeningpargi paigaldab OÜ Kite.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 751 korda, sh täna 1)