FOTOD JA VIDEO: Saarlased tegid otselennu Saarte mängudele (5)

Täna Jersey saarel algavatele Saarte mängudele jõudis otselennuga Kuressaare-Jersey ka enamus Saaremaa koondisest.

Liinilennuga jõudsid keskpäeval kohale ka korvpallurid. Paari päeva pärast lisanduvad jalgratturid. Saarlased majutusid saare lääneosas paiknevas Beachcombersi hotellis ning enne avatseremooniale minekut puhati reisiväsimusest.

Suvises ilmas on Jersey saar mängudeks valmis. Kõikjal kohtab rohkesti mängude sümboolikat, esmapilgul on Muhumaast veidi väiksemal saarel hästui toimima saadud mängude transport. Saare pealinna St.Helieris olid keskpäeval käimas ka kibedad ettevalmistused õhtul toimuvaks avatseremooniaks.

24 saare osavõtul peetavad Saarte mängud on 3000 sportlasega aegade suurimad. Korraldajate sõnul on mängude näol tegemist maailma suuruselt kolmanda multispordi üritusega. Alla jäädakse vaid suveolümpiale ja Rahvaste ühenduse mängudele.

Fotod Raul Vinni 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 580 korda, sh täna 1)