Kuressaare Pizzakiosk otsib klienditeenindajaid (5)

TREPIST ÜLES: Olari Aasa osutab kohale, kuhu tuleb varsti Pizzakioski reklaamsilt. Foto: Tambet Allik

TREPIST ÜLES: Olari Aasa osutab kohale, kuhu tuleb varsti Pizzakioski reklaamsilt. Foto: Tambet Allik

Kuressaare kesklinnas juulikuus avatav Pizzakiosk otsib oma meeskonda kahte töötajat.

Ametinimetus on kokk-klienditeenindaja, kuid eelnevaid kogemusi selles vallas või siis kokaharidust töötajatelt ei nõuta. Pizzakioski juhataja Olari Aasa sõnul oodatakse töötajailt head töötahet ning oskust hoida puhtust ja korda.

“Ülejäänu on juba kõik meie poolt,” kinnitas Aasa. Tulevased kokad-klienditeenindajad läbivad enne tööle asumist vastava koolituse. Nimelt on Pizzakioski näol tegu tuntust koguva brändiga, mille kioskeid võib leida paljudest Eesti linnadest, kokku on Pizzakioskeid praegu 19. Pakutavate pitsade valik on kõigis Pizzakioskites samasugune.

Aasa märkis, et huvi on tööpakkumise vastu juba tuntud, kuid praegusel ajal soovivad paljud vaid hooajalist tööd. Kuressaare Pizzakiosk otsib aga kahte täiskohaga töötajat pikemaks ajaks, mitte üksnes suveks. Kandideerimise tähtaeg on 28. juuni ja tööle tuleb asuda juulikuu jooksul.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 241 korda, sh täna 1)