Saaremaa turismiettevõtjad: ootame kõiki saartele!

Julgustame kõiki jaaniajaks saartele sõitma, väinaületajate hulgad on endiselt kasvamas ja loodame, et jaanikuu läheb samas tempos. Saarte turismiettevõtjad ootavad ka tänavusel aastal jaanipühadeks Saare- ja Muhumaale rekordiliselt külastajaid. Saarte majutus- ja toitlustuskohad on valmis külastajate teenindamiseks.

Tahame kutsuda kõiki, kes kaaluvad jaanipühadeks saartele tulekut, oma reisiplaane kindlasti teoks tegema. Operaator Väinamere Liinid on kinnitanud, et tänavu on laevaliinidel läbi aegade kõige suurem võimsus ning seda nii Saaremaa kui ka Hiiumaa osas. Esmakordselt sõidab Kuivastu–Virtsu liinil kolm laeva. Meedias levitataval jutul, nagu oleks Saaremaalt minema pääsemine sel aastal pärast jaanipühi võimatu, pole põhja all.

Jaanipühade tippaegadeks on e-piletid veebist ette välja müüdud, kuid nii on olnud igal aastal ning see käib suuremate pühade juurde. See näitab, et inimesed hoolivad oma ajast ja plaanivad oma reisi varakult ette. Tasub meeles hoida, et e-piletite väljamüük ei tähenda, et laevale ei saaks – internetist müüakse vaid tippreisiaegadeks umbes pooled iga reisi kõigist piletitest ning ülejäänu jäetakse kohapeal kassast müümiseks.

Saartele sõit on tore ja lihtne elamus, eriti eestlaste ja ka väliskülaliste jaoks nii olulisel ajal kui jaanipäeval. Laevaliiklus on saarlastele oluline, seisame kõik koos hea selle eest, et vale sõnum meedias kõlama ei jääks.

Turismiasjalised, kes me saartel elame ja tegutseme, näeme ise igapäevaselt, kuidas laevaliiklus toimib järjekordadeta. Meil on hea meel ja see on meile väga oluline, et suvisel ajal tahavad nii paljud inimesed siia tulla. Jaanipäevaliste väikesed praamijärjekorrad Muhus on üks saarelisuse eripärasid läbi ajaloo ning inimesed teavad ja arvestavad sellega. Kes soovivad vältida suuremat tunglemist, saavad valida varahommikused ja hilisõhtused väljumised, kus pole järjekordi.

Igal juhul kinnitame nii saarte ettevõtjate kui ka lihtsalt saarlastena, et kõik on jaaniajaks saartele väga oodatud! Tulge saartele, pakume teile oma paremaid palasid, kena olemist ja sõbralikku muhedat teenindust.

SA Saaremaa Turism

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 271 korda, sh täna 1)