Elektriautod võivad hakata roostetama (4)

AS Silberauto teavitas Salme valda, et valla kasutada olev elektriauto Mitsubishi I-MIEV akuraam võib siinses kliimas liialt intensiivselt roostetama hakata.

“Ennetamaks antud olukorda ja soovides tagada teie sõidukile pikaajaline tõrgeteta töö, on valmistajatehas otsustanud ennetava abinõuna katta teie kasutuses oleval Mitsubishi I-MIEV sõidukil akuraam täiendava korrosioonikaitsega,” seisis pöördumises.

“Tegu on Silberauto ennetava kampaaniaga,” ütles sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Oskar Lepik. Silberauto võtab kasutajatega ühendust ja autod viiakse lähimasse Silberauto töökotta, kus hoolitsetakse selle eest, et roostet ei tekiks.
“Pideva kontrollimise tulemusel avastati, et autodel võib akuraam hakata meie kliimas roostetama. Et seda vältida, otsustati akuraam juba ennetavalt katta täiendava korrosioonikaitsega,” selgitas ta.

Jaanuaris 2013 kutsuti sotsiaaltöötajate sõidukeid kontrolli seoses võimaliku piduririkkega. Pressiesindaja kinnitusel võetakse Saare maakonnas kõik 32 kasutusel olevat elektriautot edaspidi omavalitsuste omandisse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 785 korda, sh täna 1)