Mängiti tenniseturniir Saaremaa Kadakas 2015

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

5. ja 6. juunil toimus Saare tennisekeskuses järjekorras seitsmes naisharrastajate tenniseturniir Saaremaa Kadakas 2015.

Üksikmängule registreerus 15 naist, nende seas kaheksa saarlast, ja paarismängule üheksa paari. Üksikmängu finaalist väljus tasavägise mängu järel võitjana Maire Leedo, kes alistas Kristel Vähejausi tulemusega 9 : 7.

Võistluse kolmanda koha pärast heitlesid omavahel kaks saarlast, Mare Mägi ja Sille Rantanen, mängust väljus võitjana Sille Rantanen tulemusega 8 : 5. Üksikmängu lohutusturniiri võitis Marian Gilden Tallinnast.

Paarismängu turniiri võitsid tasavägiste mängude järel Seila Saks ja Külli Värnik tenniseklubist Pallas. Teise koha saavutasid Mare Mägi ja Külli Raamat. Kolmas koht kuulus Maire Leedole ja Katrin Mühlsile.

Pärast turniiri lõppu toimus pidulik lõpetamine Mosaiigi kohvikus, kus peakohtunik Kersten Vanem parimaid mängijaid autasustas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 108 korda, sh täna 1)