GALERII: Women Fit 4 Business- projekti lõpetamine Kuressaare Raekojas (1)

04. juunist kuni 07. juunini toimus Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuses Osilia rahvusvahelise täiskasvanuhariduse õpikoostöö projekti “Women Fit 4 Business” koosolek ja projekti pidulik lõpetamine. Koosoleku tööpäevad olid 05.-06. juunil Kuressaare Gümnaasiumis. Projekt sai alguse 2013. aasta augustis, koordineerib seda Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskus Osilia. Projekt on ellu viidud Euroopa Liidu Elukestva õppe programmi täiskasvanu hariduse alamprogrammi Grundtvig rahalisel toel. Projektis osaleb veel peale Eesti, 6 riiki – Saksamaa, Poola, Leedu, Hispaania, Türgi ja Küpros. Projekti lõpetamine ja külaliste vastuvõtt Kuressaare linnapea poolt toimus 06. juuni õhtul kell 18 Kuressaare Raekojas.

Margit Düüna

Fotod: Tambet Allik

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 890 korda, sh täna 1)