Looduslaager tõi õpilased Kipi-Koovile

Kipi-Koovil toimuvas looduslaagris said kokku Saaremaa ühisgümnaasiumi, Kuressaare gümnaasiumi ja Muhu põhikooli õpilased.

“Meie maakonna põhikooliõpilased paistavad Eestis ja väljaspool silma sellega, et nad tunnevad loodust väga hästi,” ütles laagri korraldaja Maie Meius.

MTÜ Saaremaa Looduskeskus korraldatud laager algas eile loodust ja vaatamisväärsusi tutvustava ekskursiooniga Lümanda piirkonnas. Õhtul esinenud malakoloog Tiina Talvi rääkis laagrilistele tigudest ja kodadest. Praktilisele õppusele järgnes õhtune programm keskkonnateemaliste mängude ja muu meelelahutusega.

Täna keskendutakse liigiõppele. Hommik algas linnulaulupraktikumiga Mati Martinsoni juhendamisel. Bioloogiaõpetajaist osalevad laagris Mart Mölder ja Inge Vahter Saaremaa ühisgümnaasiumist, külla tuleb ka zooloog ja loodusekaitsja Uudo Timm.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 372 korda, sh täna 1)