Karu-Katis heideti peret

KARU-KATI LÕPETAJAD: Ees (vasakult) Tuulika Väli, Alari Jõeäär, Elis Ignatovitš, Teele Tarkmees, Anton Enn; tagareas (vasakult) õpetaja Merle Õunap, Sander Kallas, Artur Teller, Tuuli Tarkmees, Andre Rae, õpetaja Maili Kaerma, õpetaja abi Piret Tarkin. Foto: erakogu

KARU-KATI LÕPETAJAD: Ees (vasakult) Tuulika Väli, Alari Jõeäär, Elis Ignatovitš, Teele Tarkmees, Anton Enn; tagareas (vasakult) õpetaja Merle Õunap, Sander Kallas, Artur Teller, Tuuli Tarkmees, Andre Rae, õpetaja Maili Kaerma, õpetaja abi Piret Tarkin. Foto: erakogu

Reedel oli Lümanda Karu-Kati lasteaed piduehtes – toimus lasteaia lõpupidu, mis on kahtlemata meie õppeaasta tippsündmus. Lasteaia lõpetas üheksa särasilmset poissi-tüdrukut, mis on maapiirkonna kohta päris korralik arv.

Lasteaia lõpetasid Teele ja Tuuli Tarkmees, Tuulika Väli, Elis Ignatovitš, Anton Enn, Artur Teller, Andre Rae, Alari Jõeäär ja Sander Kallas. Laste õpetajad olid Merle Õunap ja Maili Kaerma.

Pidulikul aktusel võis nautida nii laste esinemist kui ka häid soove ja tänusõnu, mida jagasid lõpetajatele ja õpetajatele lasteaia juht Elle Viira, vallavalitsuse esindaja Jaanika Tiitson, hoolekogu esindajad, laste tulevane klassijuhataja Terje Kaskmäe ja lapsevanemad. Kõik üheksa lasteaia lõpetajat lustisid ka pühapäeval lossihoovis.

Elle Viira 
Lümanda Karu-Kati lasteaia juht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 295 korda, sh täna 1)