Kärla Käbikestel lõpuaktus

KÄBIKESED: Rasmus Laanekivi, Gregor Grahv, Mathias Mägi, Mirit Lillemets, Rimo Lopp, Herko Tamm, Gert-Marol Kuris. Foto: Maiu Raun

KÄBIKESED: Rasmus Laanekivi, Gregor Grahv, Mathias Mägi, Mirit Lillemets, Rimo Lopp, Herko Tamm, Gert-Marol Kuris. Foto: Maiu Raun

Käes on kevad – õiterohke ja lõhnav. Õied ja lummavad lõhnad meenutavad, et kevad on millegi suure ja rõõmsa algus. Meie seitse käbikest on sirgunud suureks ja seavad peagi oma sammud kooli poole.

Sügisel teadsime, et Käbikeste rühmast läheb kooli kuus poissi. Talvel tuli juurde üks hakkaja tüdruk, kes klapib meie poistega hästi. Nüüd tulebki kooliminejatest kokku ilus ja õnnetoov seitse: osav ja tragi spordipoiss Mathias, lõbus ja humoorikas Rimo, jutukas ja hea joonistaja Herko, laulumees Gregor, mänguhimuline Rasmus, uuriv ja mõtlik Gert-Marol, särasilmne ja tasakaalukas Mirit.

Igaühel teist on oma nägu ja olemus, aga piisavalt oskust märgata ja kokku hoida. Olete Käbikesi esindanud kui ilmekad näitlejad, tublid lauljad. Teil on olnud lusti ja tahtmist esineda ning meie, suured, oleme saanud teie peale loota. Te olete loovad nii konstrueerimisel kui ka kunstitöödes, nii vestlustes kui ka mängudes. Ilmselt on nii mõneski teis peidus tulevane insener, kunstnik, näitleja, teadlane või sportlane.

Mulle jääte te meelde kui energilised ja häälekad, rõõmsameelsed ja naeruhimulised, liikuvad ja sportlikud lapsed. Vahel olite ka pisut kangekaelsed, aga kangekaelsus on ju elus edasiviiv jõud! Igaüks peabki ise teadma, mis sihte seada ja mis radu rajada, et kindlalt oma teed käia.

Soovin, et oleksite üksteisele head ja toetavad teekaaslased. Põnevat ja edukat kooliteed!

Õpetaja Rita Tiirik

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 77 korda, sh täna 1)