Kuhu minna

Kolmapäev, 3. juuni

ÜRITUS
Saarte geopargi lahtiste uste päevad Kaalis. Tasuta giidituur kraatri ääres iga päev kl 10–16.

SPORT
TV10 Olümpiastardi Saaremaa finaal kl 12 Kuressaare staadionil.

Neljapäev, 4. juuni

ÜRITUS
Saarte geopargi lahtiste uste päevad Kaalis. Tasuta giidituur kraatri ääres iga päev kl 10–16.

TEATER
Saaremaa Teater esitab: H. Raudsepp-V. Uibo “Vedelvorst” Mihkli talumuuseumis Vikil kl 20. Lavastaja Väino Uibo, helitehnik Rein Rand. Kunstnikud Elli Tänavots, Kersti Sepp. Projektijuht Elli Tänavots. Mängivad: Merike Meriloo, Rando Väljaots, Leelo Laus, Tiia Marist, Anna Maria Lember, Maarjus Kupits, Juhan Nemvalts, Virgo Neemre. Lõõtsamees Ain Hannus, rahvatantsijad Kalle Kadariku juhendamisel. Piletid 10/8 eurot müügil tund enne etendust või Piletilevis ja Piletimaailmas. Transport Kuressaare–Viki–Kuressaare 2 eurot. Lisainfo +372 56 697 392.

SPORT
6. orienteerumisneljapäevak Kandlas. Start avatud kl 16–19. Stardipaika juhatav tähistus saab alguse Kuressaare–Mustjala maanteelt. Neljapäevaku korraldavad Annika Väli ja Anu Tanila.

REEDE, 5. juuni

ÜRITUS
Saarte geopargi lahtiste uste päevad Kaalis. Tasuta giidituur kraatri ääres iga päev kl 10–16.

KONTSERT
Kammerkoori Helin kontsert “Kui mind kutsud Sa…” kl 19 Kuressaare kultuurikeskuses. Dirigent Mai Rand, koormeister Helle Rand, klaveril Katre Roolaht. Pääse 2 eurot.

SPORT
Saaremaa kergejõustiku MV kl 17 Kuressaare staadionil.

TULEKUL

Geonädala “Looduse kutse” raames toimub 6. juunil giidiga koguperematk põhjaranniku pankadele. Väljasõit Kuressaarest Kitzbergi tn parklast kl 10, tagasi linnas ollakse hiljemalt kl 16. Pilet 10 €, eelkooliealistele tasuta.

Saare maakonna invaühingu liikmed korraldavad laupäeval, 6. juunil kell 10–13 Kuressaares Suur-Sadama 49 kirbuturu. Info tel 52 56 307. Ootame külastama!

Laupäeval, 6. juunil hommikuorienteerumine Kuressaare tervisepargis. Start avatud kl 8–9.

Esmaspäeval, 8. juunil kl 18 töömalevasse registreerimine Kuressaares Komandandi tänava noortekeskuses.

KONTSERDI EELTEADE

Laupäeval, 6. juunil kl 20 Arensburgi Päikeseterrassil Pille-Rite Rei (vokaal, saksofon) ja Britta Virves (klaver).

ÜLESKUTSE

Verekeskus kutsub saarlasi doonoripäevadele!

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus ootab nii uusi kui ka püsidoonoreid verd loovutama 10. juunil kl 13–18 ja 11. juunil kl 9–14 Kuressaare kultuurikeskuses (Tallinna 6) ning 12. juunil kl 9–13 Orissaare kultuurimajas (Kuivastu mnt 37) toimuvale doonoripäevale.

“Ootame väga vahvate saarlastega kohtumist, sest Saaremaa doonorid on selline tore ja ühtehoidev kogukond, kes on iga kord meie doonoripäevi heatujuliselt väisanud ja meie verevarusid tõhusalt täiendanud. Ühesõnaga ikka ja jälle tõestanud kunagi Saarte Hääles väidetut – saarlastel verest kahju ei ole!” ütles Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp. Ta lisas, et johtuvalt haiglate tellimustest on viimasel ajal eriti suur nõudlus 0- ja A Rh negatiivse vere järele, kuid täiendamist vajavad ka kõigi teiste veregruppide verevarud.
Rohkem infot doonoritelkide suvest leiab www.doonoritelgid.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)