Sõrve retke võitsid pärnakad (FOTOD ja VIDEO)

Kaitseliidu luure-patrullretke Sõrve retk 2015 peakorraldaja, Saaremaa maleva nooreminstruktor nooremveebel Henno Rüütel ütles, et retkel oli kolm erineva raskusastmega rada.

Kõige raskemal ehk Punasel, umbes 60-kilomeetrisel rajal osales seitse kolmeliikmelist võistkonda. I koht läks Pärnu maleva võistkonnale Pärnu Malev, II koht Scoutspataljoni võistkonnale ScP BRAVO ja III koht samuti Scoutspataljoni võistkonnale ScP LTK PIR 1

Keskmisel, 35-kilomeetrisel ehk Kollasel rajal osales üheksa kolmeliikmelist võistkonda. I koha võitis Gotlandi Hjemvärneti võistkond Ojjamaa, II tuli võistkond Moora Saaremaa Malev ja kolmandaks Saaremaa maleva noorkotkaste võistkond Säbelejad.

Rohelisel ehk kaheksakilomeetrisel rahvarajal osales 380 inimest. Sellel rajal kohti ei määratud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 524 korda, sh täna 1)