Lasteaialõpetajad pidasid lustipidu (VIDEO)

RONGKÄIGUS: Kesklinna eralasteaia Naerusuu Pipi rühma lapsed rõõmustavad toreda päeva üle. Esimeses reas (vasakult): Lauren Ligi, Trevor Ast ja Jette Tiitus, teises reas paistavad Triinu Truumees ja Liisa Naulainen. Laste taga õpetajad Marianne Artus ja Virge Siniallik. Foto: Irina Mägi

RONGKÄIGUS: Kesklinna eralasteaia Naerusuu Pipi rühma lapsed rõõmustavad toreda päeva üle. Esimeses reas (vasakult): Lauren Ligi, Trevor Ast ja Jette Tiitus, teises reas paistavad Triinu Truumees ja Liisa Naulainen. Laste taga õpetajad Marianne Artus ja Virge Siniallik. Foto: Irina Mägi

Pühapäeval Kuressaare südalinnast lossihoovi teele asunud rongkäigus marssis veerand tuhat lasteaialõpetajat, kes sügisel koolipinki istuvad.

Pühapäeval kella ühe ja kahe vahel sättisid end kesklinnas Ferrumi, linnavalitsuse hoone ja raamatukogu vahelisel alal õpetajate juhendamisel rühmadesse tosina lasteaia poisid ja tüdrukud. Veel pisut ootamist ning rongkäik töötavate vilkuritega politseiauto järel ja orkestrimuusika saatel võis alata.

Mudilased, nende pereliikmed ja sugulased-sõbrad kõndisid lossihoovi, kus peatsed lasteaialõpetajad võtsid koha sisse laval.

Pärast linnapea Madis Kallase tervitust andsid peatsed koolijütsid publikule kontserdi, kõlasid lustakad laulud ja esitati vahvaid tantse. Laulude ja tantsude vahel sai sõna Pipi koos oma sõprade Tommi ja Annikaga.

Lastelustil osalesid kõik seitse Kuressaare lasteaeda, lisaks Lümanda, Aste, Kärla, Mustjala, Pärsama lasteaia lõpetajad. Lapsi oli kokku 241, neist 48 maalasteaedadest. Tänavuse lustipäeva peakorraldaja oli kesklinna eralasteaed Naerusuu eesotsas Maire Terasega. Pidu sai teoks koostöös Kuressaare Kultuurivaraga.

Sellal, kui peatsed koolijütsid oma lähedastelt lilli ja õnnitlusi vastu võtsid, saabus mootorimürinal kohale Kultuurne Motobande, et pidulisi kontserdiga kostitada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 891 korda, sh täna 1)