Motobande tuleb lasteaia lõpupeole (2)

Jaagup Kreem, Tiit Sukk, Tõnu Kark, Marko Matvere, Hannes Võrno, Triinu Taul, Roland Puusepp, Danel Pandre, Elmar Liitmaa, Siim Rikker ja paljud teised tuntud kultuuritegelased sõidavad sel pühapäeval mootorratastel Tallinnast Kuressaarde, et anda Saaremaa lasteaedade ühisel lõpupeol “Lastelust” tasuta tunniajane kontsert.

Pärast kontserti jagavad kultuursed mootorratturid lastele autogrammidega helkurveste, et lapsed liikluses paremini nähtavad oleksid. Edasi suundub Kultuurne Motobande pikemale reisile Eestist välja. Sõitjad maksavad kõik oma kulud ise, kultuurisõbralike sponsorite annetatud rahaga kingitakse ajaloolisele Väinamere uisule Moonland 70-ruutmeetrine grootpuri, et väärtustada Eesti meresõidutraditsioone ja -kultuuri.

Kogu selle ilusa ettevõtmise toetajad on DSV Transport, United Motors, CRU hotell ja restoran, Imperial Porcelain, Euronics, Saku õlletehas, Muhu Varahaldus, Tamrex, TESA Logistics, Fifaa ja Kuressaare linnavalitsus. Helkurvestid valmivad maanteeameti toetusel.

Kultuurne Motobande on Kuningas Arthuri fondi korraldatud heategevuslik motorännak, milles osalevad tuntud pop-, rokk- ja pärimusmuusikud, sümfoonikud, näitlejad, tantsijad ja disainerid, kelle ühine hobi on motomatkamine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 788 korda, sh täna 1)