Meie parimad

Võime oma noorte üle uhked olla. Nagu näitas eile Kuressaare kultuurikeskuses korraldatud vastuvõtt, kuhu olid kutsutud 125 õpilast ning 91 õpetajat ja juhendajat, leidub noorte seas palju tublisid ja andekaid tegijaid.

Nad on saavutanud kõrgeid kohti nii rahvusvahelistel kui ka vabariiklikel olümpiaadidel ja konkurssidel. Nii kultuuris, spordis kui ka kutsehariduse valdkonnas.

Ametikooli õpilaste suurepärased saavutused, näiteks Noore Koka või Noore Meistri kutsemeistrivõistlustel, rääkimata Euroopa hotelli- ja turismikoolide assotsiatsiooni AEHT aastakonverentsi kokavõistlusel saavutatud kolmandast kohast või üle-euroopaliselt Europassi videokonkursilt koju toodud võidust, annavad tunnistust Kuressaarest saadava kutsehariduse heast tasemest.

Kuigi räägitakse, et tänapäeva noored on istuva eluviisiga ja veedavad tunde nutiseadmete “seltskonnas”, leidub õnneks arvukalt erandeid. Saarlase võidetud, medalit väärt koht Balti noorte mitmevõistlusel või Läänemere saarte spartakiaadil pole just paha tulemus!

Tubli töö väärib tunnustust, tunnustamine tiivustab aga uusi sihte seadma. Aitäh tehtud töö ja nähtud vaeva eest!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 280 korda, sh täna 1)