Vaivereni viiva kergliiklustee ehitus võib alata suvel (4)

Muratsist Vaivereni ulatuva kergliiklusteelõigu ehitamine Lääne-Saare vallas võib lahti minna juulis.

“Eeldatavasti algavad tööd juulikuus, aga konkreetset aega ma täna veel ei ütle,” lausus abivallavanem Urmas Sepp. “Pakkumine on laekunud, oleme selle avanud, aga edukaks tunnistamist pole veel olnud. Kui see on tehtud, saab lepingu sõlmida ja projekteerima hakata.”

Küsimusele, millal ja mis raha eest on plaanis olemasolev, Kuressaare linna piiri lähedalt algav ja Muratsini kulgev teelõik asfaldiga katta, vastas Sepp: “Kuna toestusskeemis ei ole olemasolevate teede parendamine ja ümbertegemine abikõlbulik, siis selle lõigu peab vald laskma katta oma raha eest, mitte toetusrahaga.” Tema sõnul kaetakse nii olemasolev kui ka uus teelõik asfaldiga korraga. “Võib-olla toimub see järgmisel aastal, aga võib-olla ka tänavu,” märkis Sepp.

Siseministeeriumi kergliiklusteede toetusskeemist on Lääne-Saare vallale Kuressaare–Vaivere kergliiklustee tarvis ette nähtud 400 000 eurot, millel lisandub valla omaosalus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 544 korda, sh täna 1)