Saaremaa ettevõtjate liit kohtus minister Kristen Michaliga

Saaremaa Ettevõtjate Liidu (SEL) eestvedamisel kohtuti läinud reedel majandus- ja taristuminister Kristen Michaliga transpordiühenduste teemal.

Minister Kristen Michaliga kohtusid Saaremaa Ettevõtjate Liidu juhatus, Saare maavalitsuse esindajad, Kuressaare linnapea ja SA Saaremaa Turismi esindaja, et arutada võimalikke arenguid lennuühenduses. Lisaks arutati kohtumisel põgusalt laevaühendusi, sealhulgas ka Venspilsi liini taasavamist.

SEL-i juhatuse esimehe Terje Nepperi sõnul läks kohtumine ladusalt ning mitmeski küsimuses oldi sama meelt. „Siiralt loodame, et lähitulevikus on saarte lennuühenduste osas oodata uusi ja kaasaegsemaid lahendusi.“ Järgmine kohtumine ministriga on planeeritud juuni lõppu, mil arutatakse taaskord lennuühendust Tallinn-Kuressaare liinil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 370 korda, sh täna 1)