Pritsumajas leiab tööd suveks ja kauemakski

TÖÖKOHT SÜDALINNAS: Pritsumaja juhataja Keit Grassi sõnul otsivad nad töötajaid eelkõige küll suveks, kuid välistatud ei ole ka pikaajalisem töösuhe. Foto: Tambet Allik

TÖÖKOHT SÜDALINNAS: Pritsumaja juhataja Keit Grassi sõnul otsivad nad töötajaid eelkõige küll suveks, kuid välistatud ei ole ka pikaajalisem töösuhe. Foto: Tambet Allik

Kuressaare südalinnas asuvas vanas pritsumaja hoones tegutsev pubi otsib oma meeskonda suveks ja kauemakski uusi töötajaid.

Suvi on kätte jõudmas ja sellest annavad tunnistust ka mitmed väliterrassid Kuressaare kesklinnas. Selleks, et kõik turistid ja ka kohalikud saaksid kenasti teenindatud, on söögikohtadel tööjõudu juurde vaja. Nii on see ka Pritsumaja Grill & Bar’is.

Pritsumaja Grill & Bar’i juhataja Keit Grass rääkis, et neil oleks vaja vähemalt nelja klienditeenindajat ja ühte abikokka. Töötajaid otsitakse eelkõige küll suveks, kuid välistatud ei ole ka pikaajalisem töösuhe.

Grass märkis, et kui koostöö sujub, on igati teretulnud, kui mõni uutest klienditeenindajatest sooviks ka pärast suve Pritsumajja tööle jääda. “Koolivaheajal otsivad paljud tööd, kuid puudu ongi pigem neist, kel oleks valmidust või aega ka pärast hooaega meile tööle jääda,” lisas ta.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 938 korda, sh täna 1)