Mustjala volikogu esimees mõtles ringi (14)

Täna toimuval Mustjala vallavolikogu istungil pidi esialgu päevakorras olema volikogu esimehe valimine, mis jääb aga ära.

8. mail kirjutas Saarte Hääl, et vallavolikogu esimees Malve Kolli taandub volikogust tervisemurede tõttu. Nüüd on Kolli aga ümber mõelnud ja otsustanud ikkagi jätkata. Saarte Häälele ütles ta, et esialgne otsus lahkuda oli tervisest lähtudes ainuõige otsus. “Kui ma seda aga kaalusin, siis leidsin, et volikogu poolt asja vaadates oleks see olnud valijate petmine,” selgitas ta.

Mustjala vallavolikogu aseesimees Mihail Kauber, kes on viimaste kuude jooksul volikogu istungeid juhatanud, ütles, et temal langes kivi südamelt. Eile hommikul luges ta vallavalitsuse majas paberkandjal kirja Malve Kollilt, kus seisis, et volikogu jätkab senise koosseisuga ja seega uue esimehe valimist ei tule. Kirjaski põhjendas Kolli ümbermõtlemist sellega, et valijad on tema poole pöördunud ja soovivad tema jäämist.

Tänast istungit tuleb ilmselt siiski juhatada veel Mihail Kauberil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 960 korda, sh täna 1)