Eile tehti matemaatikaeksamit (VIDEO)

Eilsel eksamil lahendasid ülesandeid kaheteistkümnendikud Kristjan Teär, Diana Turja ja Carl Vaher. Foto: Tambet Allik

Eilsel eksamil lahendasid ülesandeid kaheteistkümnendikud Kristjan Teär, Diana Turja ja Carl Vaher. Foto: Tambet Allik

Eile kell kümme hommikul alustasid maakonna abituriendid matemaatika kirjalikku riigieksamit. Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Raivo Peeters ütles, et eksamitegijate arv ei pruugi ühtida maakonna abiturientide arvuga, mis on 223. “Tulemused selguvad hiljem, sest osa võis loobuda ja ka kõik varem lõpetanud ei pruugi eksamile kohale tulla,” selgitas ta. Lõpetajatel oli selgi aastal valida laia ja kitsa eksami vahel.

Kuressaare gümnaasiumis ragistas eile ajusid 75 õppurit. Valik oli üsna pooleks. Nimelt 38/37. Noored arvasid, et eksam oli pigem kergem, kui nad oodanud olid. Oli ka neid, kelle jaoks ülesanded olid siiski rasked. Ühine arvamus kõlas, et esimeses osas nappis aega. Kaks tundi oli seitsme ülesande jaoks siiski liialt vähe. Teises osas saadi paremini hakkama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 594 korda, sh täna 1)