Kuressaare südalinnas alustab Toidukaru toidukäru (3)

Toidukaru Catering OÜ esitas Kuressaare linnavalitsusele juba teist korda taotluse linnas, täpsemalt ööklubi Privilege ja kultuurikeskuse vahel, linnavalitsuse töötajatele mõeldud parklas toidumüümiseks.

Toidukaru Catering juhatuse liige Kristina Zara-Matros märkis, et esimesel korral jäeti nende taotlus rahuldamata, sest lihtsalt üksteisest saadi valesti aru. Teise taotlusega läks paremini.

Zara-Matros rääkis, et nende järelveetav käru on ehitatud spetsiaalselt köök-kioskiks. Müüma hakatakse nädalavahetuseti klubi Privilege juures ja suurematel suveüritustel, nagu näiteks jaanipäevad, laadad, vabaõhukontserdid jne.

Valmistatakse ja müüakse burgereid, tortillasid, friikartuleid, kebabi ja suitsukala, viimast Privilege’i juures siiski mitte. Kogu menüü on kokku pannud Mosaiigi kohviku peakokk Risto Laanet.

“Töötajate koha pealt probleeme pole, teeme ise nii palju kui võimalik ja aitavad ka sõbrad-tuttavad,” kinnitas Kristina Zara-Matros. Idee sündis paar aastat tagasi, kui mõeldi, et võiks sellise käru osta. Sobiv kiosk leiti läinud aastal. Kiosk ise on ettevõtte juhi sõnul Saaremaal tegelikult juba pikemat aega tegutsenud. “Eelmine omanik on Arensburgi hotelli ja Saaremaa Veski praegune peakokk Alver Maidle, kellel tuli ajanappuse tõttu käru maha müüa. Tänu sellele saigi see ost tehtud.”

Kristina Zara-Matros rääkis, et praegu vaatavad nad, kuidas öisel ajal klubide juures kliente jätkub. Kui hakkab hästi minema, hakatakse ka päevasel ajal turu peal müüma, kui samal päeval muid üritusi pole. “Eks see kõik on alles praegu uus ja elu näitab, mis saama hakkab.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 130 korda, sh täna 1)