SLK: Teavitame kindlasti ettevõtte olulisematest arenguplaanidest (13)

Avalikkuses ilmunud spekulatsioone ei tasu liiga tõsiselt võtta – liinil olevad parvlaevad läbivad järgemööda plaanilisi hooldustöid, selgitas Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk.

Rihvki sõnul tuuakse PL Saaremaa korralise hoolduse ajaks Virtsu-Kuivastu liinile Regula ning Rohuküla-Heltermaa liinil hakkab sõitma lisaks PL Hiiumaale ka remonttöödelt naasev St Ola, et säiliks parimal võimalikul tasemel kvaliteetne ja sujuv liinivedu suursaarte ja mandri vahel.

“Nii nagu oleme ka varem öelnud, siis loomulikult tegeleb ettevõte pidevalt uute ärisuundade otsimisega nii Euroopas, kui mujal maailmas, ent mingeid konkreetseid kokkuleppeid sõlmitud ei ole,” sõnas Rihvk. Ta kinnitas, et Saaremaa Laevakompanii täidab kõiki nii riigiga sõlmitud lepingust tulenevaid kohtustusi kuni 1. oktoobrini 2016, kui ka parvlaevade kasutamisega seotud kohustusi, mille järgi tuleb iga viie aasta tagant teostada hooldustöid.

“Saaremaa Laevakompanii informeerib kindlasti avalikkust ettevõtte arenguplaanidest, kui on, millest rääkida, kuid spekulatsioonidega me kaasa ei lähe. Kummastaval kombel arvavad ettevõtte arenguplaane kõige paremini teadvat nii anonüümsed kommentaatorid kui ka teatud riigiettevõtete juhid, kelle seisukohad tuginevad oletustele, mitte faktidele,” hindas Rihvk, lisades: “meil puudub informatsioon, et SLK laevad hakkaksid sõitma näiteks Reini jõel.”

Ta rõhutas, et kõikvõimalikke spekulatsioone levitati ka aasta alguses, kui PL Muhumaa siirdus analoogsesse hooldusremonti, kuid pärast mida laev Kuivastu-Virtsu liinile naases.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 997 korda, sh täna 1)