Viie Eesti kallima seas ka Pädaste restoran

Tänavusse tipprestoranide nimekirja kuuluvad mõistagi ka need toidukohad, millel on ette näidata Eesti kõige kallimad ja eksklusiivsemad road.

Delfi avaldatud edetabeli koostamisel tuli appi söögikohtade portaali Eleven.ee üks eestvedajatest Teet Torim. Viiendat kohta jagasid restoran Gloria ja restoran Horisont. Mõlemas maksab nt merikeel 29 eurot. Pädaste restoran Alexander on kallimate restode seas neljandal kohal. Seal saab 30 euro eest tellida röstitud hõbeturska šampanja ja Hiina meega.

Kolmandal kohal on restoran Bocca, kus gratineeritud homaar basiiliku ja Merlot’ äädikaga marineeritud kirsstomatitega maksab 33 eurot. Teisel kohal on restoran Gianni, kus tuleb näiteks või ja sidruniga praetud merikeele eest välja käia 36 eurot. Esikohal on aga vaieldamatult Olde Hansa, kus põdrafilee maksab 49,20 eurot ja karulihapraad 55,20 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 437 korda, sh täna 1)