Valjala põhikooli staadionil võeti mõõtu jalgpallis (FOTOD)

Valjala põhikooli staadionil võeti mõõtu jalgpallis

LUSTLIK MÄNG: Fotol hüppab Eero Heinsalu, tema kõrval Angela Mäeots, Andre Kuntsel, Daimar Mägi, Eiko Tambur. Vasakul väravavaht Sulev Peäske. Foto: Ivika Laanet

Kolmapäeva õhtul said Valjala põhikooli staadionil kokku vallavolikogu ja -valitsuse ning noorte esindus, et pidada maha üks lustlik jalgpallilahing. 2x 20 minutit kestnud mängu võitsid noored, kes koos lõpuvilega vormistasid oma võidu tulemusega 6 : 1.

Noorte meeskonnas oli üks silmapaistvamaid mängijaid Daimar Mägi, kelle osavus ja kiire reageerimine saatis väravasse mitu palli. Vastasvõistkonnas jäi aga oma professionaalsusega silma Valjala põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Andre Kuntsel.

Valjala vallavolikogu esimees Liilia Eensaar, kes ise oli sunnitud üsna mängu alguses kerge jalavigastuse tõttu platsilt lahkuma, nentis, et noorte väljakutse oli väga hea ning kindlasti võiks seda traditsiooni jätkata.

“Kohtumised võiksid olla aga erinevad, teinekord näiteks korvpallis või milles iganes, sest ka meile oli see põnev,” lausus Eensaar, rõõmustades nii mängijate kui ka publiku rohkuse üle.

Osalejad said suu magusaks valla kingitud kringlist ning vallavanem Aare Martinson kinkis võistlejaile enda kujundatud vimplid. Esmakordse sõpruskohtumise vallavõimude ja noorte vahel korraldas Valjala noortekeskuse juhataja Sille Lapp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 114 korda, sh täna 1)