Vahele jäi kolm roolijoodikut (2)

Politsei alustas eelmisel nädalal viit kriminaalmenetlust, millest kolmel juhul oli tegu mootorsõiduki joobes juhtimisega, ühel juhul vargusega ja ühel juhul kehalise väärkohtlemisega, kui mees läks naisele kallale.

Nädala jooksul sai Kuressaare politseijaoskond 37 väljakutset. Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Kaido Vahteri sõnul oli lõviosa väljakutsetest seotud alkoholi liigtarbimisega. Maakonna teedel tabati neli joobnud juhti, kolm lubadeta juhti ja kümme kiiruseületajat.

“Olgem liikluses hoolivamad ja varugem aega,” paneb Vahter kõigile liiklejaile suure suve hakul südamele. “See on küll äraleierdatud jutt, aga ikka peab alati meelde tuletama, et rool ja alkohol ei käi kokku,” lisas Kaido Vahter.

Kainenema viis politsei möödunud nädalal kolm inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 259 korda, sh täna 1)