“Miss Turvakodu Kohevik 2015” ERI! (1)

 KarvikudSee postitus on neile, kelle jaoks sõna „kass“ tähendab kedagi, kellel on võimalikult suur pahmakas udupehmeid karvu koguaeg ümber.
Karvikud1
„Miss Turvakodu Kohevik 2015“ tiitlile kandideerivad:

Neiu KASSU- hõbehalli aluskarvaga uudishimulik must kassipreili. Armastab võrdselt hapukoort ja külalisi. Neiu Kassu on kirglik pallikeste tagaajaja. Lemmiktoiduks on neiukesel küpsetatud räimed.

Neiu PALOMINA- haruldase maasikablondi karvaga pailembene kaunitar. Kõige rohkem armastab neiu Palomina mugavust ja pehmeid padjakesi, kus oma imelise kasuka eest hoolt kanda. Palomina on Baltikumi kõige uhkema oravasaba õnnelik omanik.

Neiu BRETONA- kuldkollaste silmadega unistaja. Naudib tähelepanu ja head toitu. Neiu Bretona kauniste pikkade kulmukarvade võrku jäävad kõik läheduses viibivad meesisendid.

Neiu FALABELLA- siidpehme kasukaga tagasihoidlik kaunitar. Eelistab toas toimuvat jälgida distantsilt. Neiu Falabella armastab kõrguste vallutamist. Ükski kapp ei ole tema jaoks liiga kõrge, iga eesmärk saab allutatud.

Neiu RETI- salapäraste roheliste silmade pilgu eest ei jää peitu ükski külastaja. Eelistatud on pasteediste sõrmedega tutvujad. Neiu Retil on Turvakodu kaunimad puhvpüksikesed, mida ta on üksikutele väljavalitutele nõus demonstreerima delikaatses seliliasendis.

Neiu MILLA- lumi ja smaragdid iseloomustavad neiu Millat. Tema kohev karv on saanud legendiks teiste kasside seas. Neiu Milla ei suuda paituse nimel ennast tagasi hoida ja tema lumivalged põlvekesed nõrkevad juba paikätt nähes. Lemmikasendiks ongi neiu Millal kaunis kõhualune taeva poole pööratuna.

Nagu näha, on rebimine „Miss Kohevik 2015“ tiitlile tihe. Helista Turvakodu numbril 58370708, lepi aeg kokku ja tule meie kiisumissidele külla!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 404 korda, sh täna 1)