Agur Jõgi sai Bigbanki juhatusse (3)

Saarlane Agur Jõgi asus tööle Eesti kapitalil põhineva ja laenudele keskendunud Bigbanki juhatuse liikmena. Varem oli Jõgi sama ettevõtte tehnoloogiajuht.

Saarte Häälele kommenteeris Jõgi oma ametivahetust, et Bigbank on praegu muutmas oma toodet ja positsioneeringut ning tehnoloogial on selles väga suur osa. Jõgi on enne Bingbanki töötanud mitmes tehnoloogiaettevõttes, nagu näiteks Elion, Skype, Microsoft.

“Rahvusvahelistes ettevõtetes olen näinud ja kogenud kogemustel põhineva arengu rõõmu ja korporatiivse poliitika valu. Bigbankis on mul suurepärane võimalus need kaks maailma kokku panna,” rääkis Jõgi uuest väljakutsest.

Agur Jõgi lisas ka, et tema jaoks on väga oluline kogu karjääri alguse saamine Saaremaalt. “Äärmiselt hea on Saarte Häälele öelda, et kogu selle huvitava karjääri algus on Saaremaa pealinnas, Saaremaa ühisgümnaasium ja klassijuhataja Viljar Aro on minu jaoks olulised märksõnad,” ei unusta Jõgi oma juuri ja eeskujusid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 604 korda, sh täna 1)