SÜG-i aasta õpetaja on Irena Sink (4)

Saaremaa ühisgümnaasiumi aasta õpetajaks 2015 valiti 2.a klassi klassijuhataja Irena Sink.

SÜG-i direktori Viljar Aro sõnul on Irena õpilaste ja vanemate poolt väga armastatud klassiõpetaja, kolleegide heatahtlik abistaja nii kunsti- kui ka IT-küsimustes ja maakondliku klassiõpetajate ühenduse juht.

“Kolleegid hindavad tema juures just tema alatist vastutulekut ja abi pea kõigis probleemides. Ta on väga osav kõigis kunstitöödes. Vajadusel valmistab ta kutseid, õnnitluskaarte, kinkekarpe jm ning jõuab dekoreerida ka kooli aulat. Ta jõuab olla ka Saaremaa kunstistuudio õpetaja. Eelmisel aastal lõpetas ta magistriõppes haridustehnoloogi eriala ja annab koolis nõu ka neis küsimustes. Samal ajal jõuab ta juhtida kogu maakonna klassiõpetajate ühendust ning korraldada üleriigilist Tähekese ja Hea Lapse viktoriini, mille finaal toimus SÜG-is,” kiitis direktor.

Samuti hinnatakse tänavuse aasta õpetaja Irena Singi juures seda, et tema õpilased on järgmistes kooliastmetes alati hästi toime tulnud. Ta on juba aastaid juhtinud ka kooli eelkooli, kus toimuvad õpitoad 6-aastastele ja harivad loengud nende vanematele.

Mõni aasta tagasi koostas ta oma õpilastele ise arvutiõpiku, praegu aga õpetab kogu klassile juba teist aastat malet.

“Ikka leiab ta erilisi võimalusi, et kool ja õppimine oleksid huvitavad nii tema õpilastele kui ka talle endale,” kinnitas direktor Aro.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 173 korda, sh täna 1)