Saare tooted Eesti parimate seas

Eesti toiduainetööstuse aastakonverentsil “Arukas juhtimine, tark spetsialiseerumine ehk Kombinaadist leiutajatekülaks” kuulutati välja “Eesti parima toiduaine” konkursi tänavused võidutooted. Aasta parim ehk nn võidutoode on Valio Gefilus cappuccino-keefir, ent tiitleid pudenes ka Saaremaa toodetele.

Nimelt kuulutas toiduliit välja ka tänavused parimad tooted piirkondlikelt väike-ettevõtjatelt. Parimate sekka arvati Põhja-Eestis Gurmeeklubi Saaremaa vöi karulauguga ja Lääne-Eestis Saaremaal valmiv Metakori vaarikaäädikas. Lõuna-Eesti parim oli Bacula funktsionaalne mustika-vaarikamoos kiudainetega ja Virumaal Maadlexi lahustuv viljakohv siguriga.

Gurmeeklubi Saaremaa vöi karulauguga pälvis ka ühena teiste seas Tallinna ettevõtlusameti eriauhinna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 284 korda, sh täna 1)