Tippvõrkpallurid Saaremaal

DT2B2044

Eeloleval nädalavahetusel pannakse Eesti võrkpalli saalihooajale lõpp-punkt taas Saaremaal. Nimelt toimub 1. ja 2. mail kolmandat aastat järjest Linnade Karikas võrkpallis, kus selgitatakse välja Eesti võrkpallipealinn. Meeskondadest saab näha Kuressaare, Pärnu, Rakvere ja Võru esindust.

Käesoleval nädalavahetusel leiab Eesti võrkpalli saalihooaeg taaskord lõpu Saaremaal. Nimelt toimub 1. ja 2. mail kolmandat aastat järjest Linnade Karikas võrkpallis, kus selgitatakse välja Eesti võrkpallipealinn. Nagu ka mängude nimi ütleb, siis võistlevad omavahel erinevate linnade esindused. Ehk et näeme oma kodulinnade eest mängimas just neid mängijaid, kes on antud linnas sündinud või seal aastaid juba elanud. Hea võimalus saada pilt silme ette, kus need kõige paremad võrkpallurid siis pärit on, kes erinevates kõrgliigaklubides ja ka välisliigades mängivad.

Meeskondade arvestuses saame näha Kuressaare, Pärnu, Rakvere ja Võru esindusi. Kui võistkondade koosseisusid vaadata, siis on kohal pea kõik parimad võrkpallurid nimetatud linnadest. Värske Eesti meister Pärnu tuleb välja suuresti sarnase võistkonnaga, kellega hiljaaegu ka tiitel võideti. Kuressaare meeskonnas astuvad temporündajatena üles TTÜ-s mängivad Siim Ennemuist ja Mihkel Tanila. Sidemängijateks Karel Ellermaa ja vana hea Veiko Lember. Diagonaalründajana on kohal Hindrek Pulk ja teda assisteerimas Siim Põlluäär. Nurgaründajateks suuresti Selveris ja Rakveres mängivad pallurid.
Võru meeskonda baseerub suuresti oma võrkpalliklubi mängijatel, kuid ei puudu ka Pärnus särava hooaja teinud Tamar Nassar. Samuti on ka Rakvere paljuski oma klubi mängijatega, kuid samuti on kohal klubihooajal Pärnus ja Tartus mänginud virulased.

Naiskondadest on turniiril osalemas Tallinn, Kuressaare, Viljandi ja külalisvõistkonnana Soome kõrgliigas mängiv LP-Vampula. Nimetatud kolme Eesti naiskonna koosseisude vahel on laias laastus jagatud ära terve Eesti rahvuskoondis, seega saab näha väga kõrgetasemelist võistlust ka naiste arvestuses.

Just sel nädalavahetusel on kõikidel võrkpallihuvilistel õige aeg sammud seada Saaremaale, et näha ühel turniiril koos mängimas Eesti parimaid nais- ja meesvõrkpallureid. Korraldajad on võrkpallifännidele teinud soodsad majutuspaketid spa-s ja hoolitsenud ka lõbusa meelelahutusprogrammi eest.
Kellel ei ole kuidagi võimalust tulla kohapeale mänge vaatama, siis suuremad uudisteportaalid kannavad mänge ka otsepildis üle. On aeg lõpetada mängijatel ja fännidel üheskoos tänavune võrkpallihooaeg suure turniiriga.
Täpsemat infot mängude kohta saab www.saarevorkpall.ee ja Facebooki lehelt www.facebook.com/saarevorkpall.

AJAKAVA:
1.05.2015
12:00 VILJANDI vs TALLINN (naised)
14:30 RAKVERE vs PÄRNU (mehed)
17:15 KURESSAARE vs LP-VAMPULA (naised)
19:45 KURESSAARE vs VÕRU (mehed)

2.05.2015
11:00 PRONKSIMÄNG (naised)
13:15 PRONKSIMÄNG (mehed)
15:30 FINAAL (naised)
18:00 FINAAL (mehed)

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 310 korda, sh täna 1)