Tele2 lubab Pammanas mobiilijaamad õigeks keerata (1)

Sarnaselt EMT-ga lubab ka Tele2 parandada mobiililevi Pammana poolsaarel, mille elanikud on levi halva kvaliteediga hädas olnud alates ajast, kui mobiilitelefonid kasutusele võeti.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt ütles, et Tele2 tehnikud tegid Pammanas mõõtmisi ja selgitasid välja, et poolsaarel võib levi tõesti kohati nõrgaks jääda. Pammana piirkonda katavad Tele2 Metsküla ja Emmaste jaam, kuid need “vaatavad” Saarvelti sõnul praegu Pammanast natuke mööda. “Tele2 tehnikud võtavad jaamade ümberhäälestamise ette lähinädalatel ja siis peaks olukord paranema,” andis Saarvelt lootust.

Märtsis kirjutas Saarte Hääl, et Leisi vallas Pammana poolsaarel on mobiililevi selle teenuse sünnist saati ebarahuldav olnud. Vaatamata piirkonna inimeste aastate jooksul esitatud kaebustele ei ole levi poolsaarel seni paremaks läinud.

Saarte Hääle artiklist ajendatuna lubas AS-i Eesti Telekom meediasuhete juht Raigo Neudorf märtsi keskel, et ka nemad võtavad selle piirkonna tänavu üheks oma prioriteediks ja viivad seal juba lähiajal läbi eraldi mobiiliteenuse kvaliteedi mõõtmise ja kaardistamise. Uut mobiilimasti EMT Pammana kanti püstitada ei kavatse, küll aga pakub erinevaid individuaalseid lahendusi (välisantennid, Fix-GSM-seade), mille abil teenuse kvaliteeti parandada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 284 korda, sh täna 1)