KG ja SÜG-i popkoorid laulavad linna sünnipäevaks (1)

Tuleval teisipäeval laulavad kahe gümnaasiumi neli koori Kuressaare kultuurikeskuses eestikeelseid poplaule. 

Üles astuvad Kuressaare gümnaasiumi tütarlastekoor Vocaliisa ja segakoor Ave ning Saaremaa ühisgümnaasiumi tütarlastekoor Kressendo ja segakoor Kreedo. Linna sünnipäevale pühendatud kontserdil teevad kaasa ka neidude ansambel Särts ja meesansambel Varsakabi ning solistid.

“Valiku tegime popkooripeo laulude seast,” ütles SÜG-i muusikaõpetaja, dirigent Mari Ausmees. Ta lisas, et ettekandele tuleb 11 laulu 27. juunil Tartus toimuva popkooripeo repertuaarist. Kuulda saab ka mitmeid Eurovisionil Eestit esindanud lugusid.

Lauljaid on kontserdil üle saja. Solistidena astuvad üles Carlos Liiv, Carmen Verhovitš, Kateriine Püüa, Kerstin Tang, Kristiin Koppel, Maria Pihlak, Meeri Martinson, Reet Koppel, Taavi Aeg, Teele Tilts, Teet Land ja Uudo Sepp.

“Kuulama on oodatud kõik, kellele meeldivad noorte laul ja toredad eestikeelsed laulud,” kutsus Mari Ausmees, täpsustades, et üks laul on siiski ingliskeelne.

Kontsert algab kell 19, koore juhatavad Helle Rand, Pilvi Karu, Riina Laanes ja Mari Ausmees.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 264 korda, sh täna 1)