Võimlejad tõid pealinna festivalilt kulda ja hõbedat

Foto: erakogu

Foto: erakogu

Laupäeval Tallinnas Kalevi spordihallis toimunud võimlemisfestivalil “Kauni rühiga ellu” võitis Saaremaa võimlemisklubi Flex ja võimlemisklubi Gymnastica väikeste võimlejate ühiskava “Rõngad koos” 89 punktiga kuldauhinna.

Sama kava esitatakse ka Saaremaa 45. tantsupeol “Aja lõim” 13. juunil 110 väikese võimleja osavõtul. Kava autorid ja rühmade treenerid on Tiina Käen ja Kadri Rõõm. Võimlemisklubi Flex koondkava ja Gymnastica Roosinuppude rühma liikumiskava tunnistati mõlemad hõbeplaadi vääriliseks. Treenerid olid laste esinemisega väga rahul ja rõõmustasid, et žürii hindas kõrgelt ühe maakonna kahe klubi kullaväärset koostööd.

Eesti spordiseltsi Kalev korraldatava võimlemisfestivali üks eesmärk on arendada kauneid liikumisharjutusi ja tagada hea rüht. 3–19- aastased esitasid festivalil kokku 60 kava. 10-liikmeline žürii hindas osalejaid 10-palli süsteemis.

Hinnetesumma alusel pälvisid rühmade kavad pronks- (40–69 punkti), hõbe- (70–84 punkti) või kuldplaadi (85–100 punkti).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 508 korda, sh täna 1)