Selgusid parimad noored moeloojad

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Laupäeval Kuressaare kultuurikeskuses toimunud Saaremaa koolinoorte moekonkursil Look Kool oli taas võidukas Karolin Kärm kollektsiooniga “White noise”.

Vanema vanuseastme esimene koht läks Genert Allikmaale (kollektsioon “Silver”). Keskmises vanuseastmes võitis Anna Karakjan (kollektsioon “Rändrahn”) ja nooremas vanuseastmes Elena-Liis Lember, Bret Nepper ja Lotta Meet (kollektsioon “Kadriorg”).

Konkursil osales 18 kollektsiooni Kuressaare Gümnaasiumist, Saaremaa Ühisgümnaasiumist, Kuressaare Ametikoolist, Orissaare Gümnaasiumist ja Lümanda Põhikoolist. Parima naismodelli preemia said Johanna Kallas ja Elisabeth Kelder ning parima meesmodelli preemia Jürgen Kesamaa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 235 korda, sh täna 1)