Aasta ema kandidaate on üle kümne

Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna koostöös Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl korraldatavale aasta ema konkursile oli eilelõunase seisuga laekunud 13 kandidaati.

“Hetkel on 13 kandidaati, aga neid võib tänase päeva jooksul veel juurde tulla,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna instruktor Piret Paomees, lisades, et väärikaid kandidaate on seega palju ja valikut teha päris raske.

Ringkonna esinaise Mare Kirri sõnul näitab kandidaatide rohkus kindlasti seda, et järjest rohkem hakatakse väärtustama naise rolli ema ja koduhoidjana. “Naised on tublid, nad oskavad ennast jagada pere ja töö vahel,” märkis ta, lisades, et enamasti on ju aasta ema kandidaadid ka oma töökohal tublid. “See on väga hea märk, et meil osatakse selliseid naisi märgata ja tunnustada,” kinnitas Kirr.

Aasta ema valimiskomisjoni kuuluvad Kadi raadio tegevdirektor Gunnar Siiner, Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik Kristjan Moora, Saare maavanem Kaido Kaasik, naiskodukaitse Saaremaa ringkonna juhatuse liikmed Eve Tuisk, Mare Kirr, Kaile Koppel, Ellen Kask ja Taimi Kiissa ning naiskodukaitse Saaremaa ringkonna instruktor Piret Paomees ja Saaremaa omavalitsuste liidu esindaja.

Aasta ema valitakse tuleval nädalal ja kuulutatakse välja traditsiooniliselt enne emadepäeva, seekord siis 8. mail Kuressaare linnuse kapiitlisaalis.

Varem on Saare maakonna aasta ema tiitli pälvinud Monica Kallas, Liili Ader, Marit Tarkin, Anu Rannama, Tiina Rüütel, Lia Hanso, Lidia Lõbus ja Helgi Tammur.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 856 korda, sh täna 1)