Vigastus jättis Mario Paiste viimastest mängudest kõrvale

Korvpalli meistriliigas võitis Rakvere Tarvas korvpalliklubi Pärnu vastu mängides otsustava viienda veerandfinaalkohtumise 75 : 71 ning pääses poolfinaali, kus neid on ees ootamas seeria TÜ/Rockiga. Võitjate viimastes kohtumistes Mario Paiste rivistusse ei kuulunud.

“Viimaseid mänge pidin kahjuks kõrvalt vaatama, sest vigastus tuli liiga järsult täiega uuesti peale,” kurtis Mario Paiste. “Pärast viimaseid tihedaid mänge andis keha märku, et on vaja vähe tagasi tõmmata. Nimelt tõmbas mul põlve taha bloki peale, jalg ei läinud pärast seeria kolmandat mängu mahajahtumise järel enam sirgeks.”

Nüüd on jalg päev-päevalt paremaks läinud ja korvpallur ise loodab poolfinaaliks ikka rivis olla ja tiimi aidata. “Vorm oli isegi üllatavalt okei selle kohta, et ma kolm kuud olin ju mängust täitsa väljas, aga tippvormist siiski kaugel,” tunnistas Mario Paiste, lisades, et õnneks on peatreener väga mõistev ja tegi ka tema tagasituleku kergeks, lülitades saarlase kohe mängukeerisesse.

Seeriamängude kohta Pärnuga ütles Mario Paiste, et kaks tiimi väärisid teineteist täielikult. “Esimesed kolm mängu jäi meil puhtalt omavahelise suhtluse taha,” leidis tagamängija. “Pärast seda tegime väikesed muudatused just kaitse poole peal ja see aitas meil seeria enda kasuks kallutada.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 194 korda, sh täna 1)