Selgusid maastikujooksu meistrid (FOTOD)

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Pühapäeval selgitati Kuressaare tervisepargis tänavused maakonna meistrid maastikujooksus.

Naiste jooksumaa pikkus oli 4 km ehk kaks ringi. Meistritiitlit kaitses Annika Vaher (JK Sarma) ajaga 16.01,7, olles nüüd juba neljakordne võitja sel alal. Mitmekordne maakonna meister maastikujooksus Taimi Kangur (JK Sarma) tuli kuuendat aastat järjest teiseks, seekord ajaga 16.46,7.

Kolmandaks jooksis end Eliise Hoogand (KJK Saare), võites ajaga 17.07,5 oma esimese maastikujooksu meistrivõistluse medali. Naisveteranide arvestuses olid kaks esimest jällegi Annika Vaher ja Taimi Kangur.
Meeste jooksumaa pikkus oli 6 km ehk kolm ringi. Meistritiitlit asus jahtima 14 jooksjat.

Peafavoriit esikohale oli neljakordne maakonna meister sel jooksualal Ando Õitspuu (Treeningpartner). Pingelises duellis Kalev Õisnurmega saavutas ta pärast aastast vahet ajaga 20.02,8 jälle maakonna meistritiitli maastikujooksus.

Väga tugeva jooksuga ja ajaga 20.14,0 jooksis end hõbemedalile, korrates oma eelmise aasta teist kohta, Kalev Õisnurm (SV Torutööd OÜ).

Vaid kolme sekundiga jäi Kalev Õisnurmest maha Oliver Mändla (Tallinna tehnikakõrgkool), kes võitis oma esimese maastikujooksu meistrivõistluste medali. Tema aeg oli 20.17,0.

Meesveteranide arvestuses kaitses järjekordselt meistritiitlit Kalev Õisnurm (20.14,0). Teise koha sai ajaga 21.49,8 Tarmo Mändla (SV Torutööd OÜ). Kahe eelneva aasta kolmandat kohta kordas ajaga 22.03,8 Ahto Jakson (Täppsportlased).

Tõnu Vaher

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 482 korda, sh täna 1)