Repliik: Väikese lennujaama võlu

Ma ei ole küll tihe lendaja, ent aeg-ajalt avaneb võimalus Kuressaarest Tallinna lennata. Lennujaama minnes on alati tunne, et oled oodatud. Ma usun, et see on väikese lennujaama võlu. Oma väiksuse tõttu ei ole kaotatud professionaalsust, kõik käib nagu kellavärk, hoolitsetakse, et reisijal oleks mõnus. Nii osatakse mind aidata, check-in’is pannakse pardakaart taskusse, kontrollis võetakse ära jope, aidatakse pärast selga.

Et kiirustama ei peaks, lastakse esimesena lennukisse, see on muide nende oma soov. Siis tuleb mängu kapten, kes aitab kinni vöö, räägib natuke mulajuttu, mis on päris naljakas. Muidugi ei saa kunagi tähelepanuta jätta kaasreisijaid – kes aitab vöö lahti, mõni võtab koti lennuki tagaosast. Täna oodati mind ratastooliga, millest viisakalt keeldusin. Ei saa öelda, et ei märgata!

Tom Rüütel

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 392 korda, sh täna 1)