Orissaare gümnaasiumi 5. klass korraldas lavaõhtu

 Tõnn Kaspar Pärn ja Joonatan Johanson, kes kandsid ette muusikalise nalja. Foto: Katrin Kirs

Tõnn Kaspar Pärn ja Joonatan Johanson, kes kandsid ette muusikalise nalja. Foto: Katrin Kirs

8. aprilli õhtupoolikul kell 18.15 astusid Orissaare kultuurimaja lavale 5. klassi õpilased. Algas lavaõhtu, mille eesmärk oli lisaks oma esinemisoskuste näitamisele koguda raha klassi teatrireisiks Tallinna Nordea kontserdimajja vaatama muusikali “Billy Elliot”.

Õhtu esimese poole täitsid soolo- ja ansamblilaulud, luuletused, hiphop-tants ja noormeeste klarnetimuusika-nali. Õhtu lõpetas Paul-Eerik Rummo ainetel seatud näidend “Pöialpoisike ja seitse lumivalget”.

Lavaõhtu projektis lõid kaasa kõik 24 õpilast. Korjanduskarpi kogunenud summa muutis teatrireisi iga lapse jaoks 7 eurot odavamaks. Lisaks toetab laste reisi Orissaare gümnaasium: koolisisesel õpilasprojektide konkursil sai 5. klassi teatriprojekt kolme teatripileti rahastuse.

Katrin Kirs
klassijuhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 169 korda, sh täna 1)