Tänak ja Mõlder on õnnetusest üle saanud

KUULUS SUPLUS: Tänaku - Mõlderi põgenemine uppuvalt autolt on kindlasti kirjutatud ralli ajalukku. Foto: wrc.com

KUULUS SUPLUS: Tänaku – Mõlderi põgenemine uppuvalt autolt on kindlasti kirjutatud ralli ajalukku. Foto: wrc.com

Järgmisel nädalal toimuva Argentiina MM-ralli eel on Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi meeskonna pealik veendunud, et mehed on Mehhiko õnnetusest üle saanud. Tänak ja Mõlder kihutasid Mehhikos teelt välja ja otse järve. Mehed pääsesid autost napilt enne seda, kui see viie meetri sügavusse vajus.

M-Spordi meeskonna pealik Malcolm Wilson ütles WRC.com vahendusel, et mehed on õnnetuse oma peast välja saanud ja valmis taas võistlustulle asuma.

“Ma olen kindel, et me ei näe Argentiinas mingeid selle õnnetuse järelmõjusid,” märkis Wilson ja lisas, et pärast õnnetust on läbitud nii mõnedki head kilomeetrid ning Argentiinaks ollakse valmis.

Wilsoni arvates on saarlased õnnetusest üle saanud iseoma jõul ning suur osa on olnud ka meeskonna toetusel. Meeskond on tema sõnul olnud 100% Tänaku-Mõlderi selja taga ning see on olnud nende jaoks oluline.

Wilson tõi välja, et Raigo Mõlder on olnud väga positiivne. “Viimane asi, mida sõitja tahaks, oleks kaardilugeja ebakindlus,” ütles Wilson ja lisas, et Mõlderi puhul sellest õnneks rääkida ei saa. “On tähelepanuväärne, kui mees ujub kaldale, ühes käes legend ja teises pliiats,” tõi Wilson näite Mõlderi kindlameelsusest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 203 korda, sh täna 1)